Niet onaardig al zeg ik het zelf, hoewel de meester altijd vind dat het beter kan, anders kan.
Hier zijn ze! Er volgen er vast nog meer. Leuk om te doen overigens!
![Afbeelding](http://img834.imageshack.us/img834/2983/hpim4536.jpg)
![Afbeelding](http://img16.imageshack.us/img16/8783/hpim4539w.jpg)
Overigens heb ik wel nog een vraag omtrent de was. Als beste Carnauba nemen? Of mag voor een tamper ook enige andere was gebruikt worden? Of een olie misschien?
Ik kan alle kanten op wat dat betreft, maar wil er om het goed te doen, wel het beste op smeren natuurlijk!
Het is overigens gemaakt van de Accacia Robinia, dit is toch wel één van de hardere soorten in ons landje. Gedroogd willen de meeste houtbewerkers hier liever niet aangaan en doen dit dan het liefste nat. Ikzelf ben voorstander van droog! Ja ja, ik onderscheid me daarmee een beetje van het geijkte. Nadeel is wel dat er dan soms stukjes uit-knappen. Maar das het gevaar van en voor de smid
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wat vinden we ervan? en welke was of olie had erop gemoeten? Of kan er op?
Alvast dank uiteraard.